De Klussenier Jeroen Schel
De Klussenier Jeroen Schel

Julianastraat 33a
5258 NA Berlicum

Dien uw offerte-aanvraag in   

073 690 99 25
06 2320 2574
jeroenschel@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 62652621

Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen Schel en samen met mijn partner Sandra woon ik in Berlicum. U kunt bij mij terecht voor alle renovatie-, onderhouds- en verbouwwerkzaamheden in en om uw woning.

Van jongs af aan ben ik al druk met klussen en verbouwen. Ik heb mezelf opgewerkt van leerling timmerman naar uitvoerder. Doordat ik de laatste jaren nauw betrokken was bij de uitvoering van grote projecten weet ik van de hoed en de rand. Niet alleen op praktisch gebied maar ook wanneer het gaat om de planning en inkoop heb ik erg veel ervaring opgedaan. Omdat ik graag meer verantwoordelijkheid en vrijheid wil in mijn werk, ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden om mijn eigen bedrijf te starten.

Mijn specialiteiten zijn onder andere het realiseren van aanbouwen, plaatsen van badkamers, keukens en alles op het gebied van timmerwerk en dakwerk. Maar u kunt ook bij mij terecht voor grotere verbouwingen of kleinere renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

U mag niet minder dan professioneel vakmanschap van mij verwachten. Naast de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden vind ik het ook belangrijk om u te adviseren en te begeleiden tijdens het gehele traject. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Mocht u wens technisch onmogelijk blijken, dan vind ik het leuk om op zoek te gaan naar een goed alternatief. Uiteraard gebeurt dit alles in overleg met u.

U ontvangt een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie.

Heeft u een verbouwing gepland staan? Wilt u weten of bepaalde werkzaamheden mogelijk zijn in uw situatie? Of heeft u andere vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf is Berlicum op www.klussenierjeroenschel.nl.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...